Πώς να προστατευτείτε από τη νόσο Αλτσχάιμερ

Οι βιταμίνες Β6 και Β12, το φολικό οξύ αλλά και η καφεΐνη φαίνεται πως ελαττώνουν την ατροφία του εγκεφάλου και προστατεύουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Αλλά και ο κρόκος Κοζάνης, όμως έδειξαν τα αποτελέσματα μελετών αναστέλλει τη δράση του ενζύμου ακετυλοχολιστεράση, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και κατά συνέπεια προστατεύει από την Αλτσχάιμερ. Μάλιστα σύντομα θα αρχίσει στη Γ' Νευρολογική Κλινική του ΑΠΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου μελέτη σε ανθρώπους με ήπια άνοια στους οποίους θα χορηγείται κρόκος παράλληλα με τη ριβαστιγμίνη, δηλαδή το φάρμακο που κυκλοφορεί σε μορφή αυτοκόλλητου.

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...